Klacht: Gaatjes in t-shirts van Cecil

op 31 augustus 2018 over cecil.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in juni diverse tshirts gekocht bij cecil nu heb ik in 5 shirts gaatjes onderaan. Al 2 klachten bij cecil gedaan maar krijg geen reactie die voor mij goed is. Alleen moet de bestelnrs hebben en dan terugsturen maar hoe terugsturen en waar ik de precieze bestelnummers kan vinden geen reactie. Wil andere shirts of mijn geld terug maar hoe?

Gewenste Oplossing:

Geld terug of andere shirts

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over cecil.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over cecil.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Caluij