Klacht: G-shock verkoop

op 01 augustus 2016 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte,

Onlangs heb ik via het internet een G-shock verkocht. Ik heb nog altijd mijn geld niet ontvangen hiervoor. Ik heb twee verschillende emails gekoppeld aan paypal rekening op hun site: foxleader1976@outlook.be en davidlameire@yahoo.com. De koper wil mij 600 euro extra laten ophoesten en nog eens 50 euro. Er was een overkomst om de G-shock te verkopen voor 85 euro. Ik heb deze prijs vastgesteld. Kunt u mij helpen om het probleem uit de wereld te helpen? Ik wil mijn geld ontvangen voor de G-shock die ik verkocht heb aan Angeline Berthelot uit Frankrijk. Mijn geloof in PayPal is weg.

Met vriendelijke groeten,

David Lameire

Gewenste Oplossing:

niets

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lameire D