Klacht: G-shock betaling

op 01 augustus 2016 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte,

Onlangs heb ik een G-shock horloge verkocht voor 85 euro. Nog steeds heb ik mijn geld voor het verkochte artikel. De koper maakt mij wijs om eerst nog eens 600 euro te storten op mijn pay palrekening. Ik vind dit zever. Kunt U mij helpen om mijn geld te krijgen, want ik ben het beu. Vertrouwen in pay pal is weg!!!!

Vriendelijke groeten, David Lameire

Gewenste Oplossing:

Niets

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door David Lameire