Klacht: G, morgen, ik heb ongeveer 3 weken terug Order Number. : EU107140455 . Ik heb hierover nog geen reactie ontvangen.. Ook heb ik het factuurbedrag nog steeds niet terugontvangen . Ik heb Boohoo 4 mails hierover gestuurd, maar geen enkele reactie

op 12 mei 2020 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

G, morgen, ik heb ongeveer 3 weken terug Order Number. : EU107140455 . Ik heb hierover nog geen reactie ontvangen.. Ook heb ik het factuurbedrag nog steeds niet terugontvangen . Ik heb Boohoo 4 mails hierover gestuurd, maar geen enkele reactie

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik een retourzending bevestiging en het factuurbedrag heb ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Klazina Jellema