Klacht: foutjebeschadiging in de stof jeans new look super

bruurske op 17 december 2019 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een grijze jeans besteld, aan de achterkant van de rechterpijp zit een beschadiging, lijkt dat er iets aan gehaakt is. ik heb al gekeken om een nieuwe te bestellen maar die zijn niet voorradig. mijn buurvrouw wil wel proberen dat te maken, maar dan wil ik graag wat vermindering van de prijs om haar te vergoeden, voorstel 5 euro korting

Gewenste Oplossing:

ik heb de telefoniste aan de lijn gehad, zij heeft mij vriendelijk en duidelijk geholpen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bruurske