Klacht: foute burger mee

op 31 januari 2014 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag bestelde ik o.a. een dubbele cheesburger maar door de fout van de medewerker heb ik een 1 hamburger gehad. Natuurlijk kwam ik er pas achter toen ik thuis de zak opendeed…ik baal hiervan omdat ik nu teveel heb betaald en als dit steeds zo gaat kost het me gewoon geld. Ik betaal ervoor maar krijg niet wat ik wil. Dat is gewoon slecht. Natuurlijk profiteert de Mac hiervan.

Gewenste Oplossing:

Ik wil gewoon krijgen waarvoor ik heb betaald!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door V.A.