Klacht: Foute bestelling

op 11 september 2018 over neckermann.com in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 7 september mijn bestelling met ordernummer ORD47018 ontvangen. Tot mijn verbazing heb ik de verkeerde kleur ontvangen, is de bestelling incompleet (geen AC adapter en geen remote). Buiten dat zitten er vlekken op van eerder gebruik en is een hoek beschadigd. Het moge duidelijk zijn dat ik met dit product niks kan.

Ik heb op 7 september al een email verstuurd op aanraden van een telefonisch medewerker. Helaas heb ik tot nog toe niks vernomen. Ik hoop dat dit wat sneller werkt.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik het geleverde exemplaar op kosten van Neckermann retour kan sturen en binnen 3 dagen een nieuw zwart (rood indien zwart niet voorradig) en compleet exemplaar krijg toegestuurd. Lijkt mij een meer dan redelijke eis.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over neckermann.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over neckermann.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cynthia Procee