Klacht: Fout bij boeken scannen

op 23 juni 2017 over VanDijk in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn boeken op school ingeleverd bij Van Dijk. Tijdens het scannen van mijn getal in ruimte deel 2 heeft de vrouw de scanner niet goed over de barcode gehaald. Ondertussen was een man mijn boeken in rekken aan het zetten. Toen de vrouw klaar was met scannen vertelde ze dat ik 1 boek miste. Ik weet zeker dat deze is ingeleverd maar omdat al mijn boeken al weg gezet waren was dit niet meer te controleren

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als duidelijk is dat ik mijn boek wel heb ingeleverd en ik geen boete hoef te betalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar VanDijk over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door VanDijk in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat VanDijk een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

VanDijk

Heeft op 26 juni 2017 om 14:11 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Romy,

Bedankt voor je bericht.

Inmiddels hebben wij gereageerd op de e-mail die je ons vrijdagmiddag 23 juni hebt toegestuurd. Hierin hebben we je een voorstel gedaan met een oplossing voor deze kwestie. We gaan er vanuit dat je tevreden bent met de geboden oplossing.

We vertrouwen er op je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
VanDijk

Alle klachten die gemeld zijn door Rvb.x