Klacht: Fotoservice kruidvat

op 26 september 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb deze week problemen gehad met het versturen van mijn fotoboek via de kruidvat foto app. Uiteindelijk is het mij gelukt om de 6 fotoboeken te versturen. Ik krijg zojuist een e-mail met excuses dat de app niet werkte en dat je nu je fotoboek kunt versturen. Plus de melding dat er 25% korting wordt gegeven op de fotoboeken. Deze korting is niet van mijn bestelling gegaan.
Daarnaast kreeg ik op 24 september een mail dat mijn opdracht in de winkel lag. Bij aankomst in de winkel bleek dit niet zo te zijn. Ik vind dit erg slordig. Vervolgens kun je hierover geen klacht indienen per e-mail op de website.

Gewenste Oplossing:

Graag zou ik alsnog korting willen ontvangen. Mijn opdrachtnummer is 727368

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kayleighvandersar