Klacht: Foto’s kwijt!!

op 20 mei 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb foto’s besteld met als voorkeur deze gaan ophalen bij de door mij gekozen winkel. Ik kreeg een e-mail als bevestiging van mijn bestelling en dagen later nog een mail dat mijn product in de door mij gekozen winkel was. Niemand wist waar mijn foto\’s waren. Dag daarna gebeld, foto\’s waren er nog niet, een dag later nog steeds niet. Bel ik met klantenservice, ze weten niet waar mijn foto\’s gebleven zijn!!!
Echt slecht en onbetrouwbare service. Het gaat hier om persoonlijke spullen, kunnen toch niet zomaar kwijt zijn!!

Gewenste Oplossing:

Betrouwbaarder met de bestellingen omgaan en achter komen waar de foto\\\'s gebleven zijn!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door V P