Klacht: ? fotoalbum via Groupon besteld

op 31 juli 2017 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bij groupon 2 vouchers voor 2 fotoalbums met 100 pagina,s besteld. Ik ben begonnen met het maken van een album, heb dit netjes opgeslagen (met naam vh album en gewoon opgeslagen) en kan er nergens meer inkomen en moet opnieuw beginnen. bovendien als ik een account wil maken krijg ik een waarschuwing dat dat niet veilig is. Wat nu?? Ik heb wel 2x 14,99 euro betaald. Ik voel me bedrogen temeer dat ze de klacht niet in behandeling nemen!Waarom is er dan een klachtensite.Ben particulier en sta niet in de lijst

Gewenste Oplossing:

Als ik antwoord krijg hoe ik mijn fotoalbums kan maken en terugvinden op/ welke site en zo niet... geld terug. Ik heb het eigenlijk wel gehad met Printerpix.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rowan9