Klacht: fotoalbum met thema-design

op 16 juli 2012 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb 2 x 14 euro betaald voor 2 gepersonaliseerde fotoalbums van 21 x 28 met thema-design (waarde 28.99 euro).
Ik ben helemaal niet tevreden met het design van de vakantieboeken. De achtergrond trekt op niets. Mottige roze bloempjes, enz. Ik wil een blanco achtergrond, maar als mijn fotoboek af is kan ik de vouchercode van groupon.nl niet intikken zodat ik de volle pot moet betalen

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug ofwel toch een fotoboek maken met een blanco achtergrond. Het probleem is dat mijn fotoboek morgen afloopt. Ben er al een tijdje mee bezig

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Groupon in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Groupon een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Groupon

Heeft op 17 juli 2012 om 16:37 geantwoord

Geboden Oplossing:

Op deze website kunnen wij klachten niet afhandelen zoals we dat zouden willen. Via onze eigen klantenservice kunnen we dit wel. Je kunt contact met ons opnemen via info@groupon.nl of telefonisch op 020 435 0369.

Alle klachten die gemeld zijn door linda.addiers@minfin.fed.be