Klacht: Foto service

op 23 februari 2018 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 150 foto’s besteld, in maat 10 x 15 maar de helft is zo langwerpig dat daar niet eens fotolijstjes voor bestaan.. sommige bij sommige foto’s zitten de zwarte randen en zelfs nog op en helaas zijn er enorm veel van slechte kwaliteit voorheen meldde ze dat en zeiden ze dat de grootte niet oke was voor de foto. Ik heb 15.- betaald maar ben helaas echt niet tevreden over de foto’s!!

Gewenste Oplossing:

Als ze of de foto's opnieuw in fatsoenlijke formaten afdrukken en in goede kwaliteit of van de foto's die niet mooi kunnen worden afgedrukt mijn geld terug te krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bo IJpelaar