Klacht: folder actie niet in winkel

op 23 augustus 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben speciaal naar Kruidvat gefietst om de folder aktie betreffende “houten constructieton” te kopen. Was dus niet in de winkel aanwezig. Gevraagd om een ander filiaal te bellen, maar dat mogen zij en ik niet!!!!! Terwijl de fout toch bij hun ligt dat de aanbieding er niet was. De aanwezige klanten spraken er schande van. SLECHTE SERVICE.

P.s het gebeurt vaker dat een folder artikel er niet is.

Gewenste Oplossing:

Als ik alsnog de houtenconstructiebon kan ontvangen.

Dat het personeel onderling mag bellen of een ander filiaal het wel heeft,
als de fout bij Kruitvat ligt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door E.Scharroo