Klacht: foaming shower gel niet uit spuitbus te krijgen

op 22 maart 2020 over Rituals in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nadat ik eerst een spuitbus had van mijn favoriete foaming shower gel Ritual of Dao die vanzelf leeg liep, had ik een spuitbus waar na een paar keer gebruiken met geen mogelijkheid meer iets uit te krijgen was. Toch maar weer een nieuwe gekocht maar ook bij deze spuitbus is na een paar keer gebruiken niets meer uit te krijgen, dat kan geen toeval meer zijn. Het wordt een duur grapje op deze manier, erg jammer.

Gewenste Oplossing:

Vergoeding of vervanging door nieuwe goedwerkende spuitbus.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rituals

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rituals nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door R. Centen