Klacht: Filters laten los

op 15 juni 2016 over Marlboro in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik open net mijn tweede slof Marlboro. Het eerste pakje was het alweer raak. De filters laten los van de rest van de sigaret. Ik heb de sloffen op de luchthaven van gran canaria gekocht van beide sloffen is de kwaliteit zeer slecht. Meer dan de helft is niet rookbaar.

Gewenste Oplossing:

Vergoeding van de gekochte sloffen en verhelpen van het probleem.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marlboro

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marlboro nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bobsky