Klacht: File american over de datum gekocht!

op 17 juni 2017 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

15 juni eind van de dag heb ik bij de Aldi een bakje file american gehaald. Ik ben er nu net pas achter gekomen dat hij al over datum was voor ik hem kocht de houdbaarheidsdatum was 14 juni. Niet vermoedend heb ik ervan gegeten en daardoor buik pijn gekregen.

Gewenste Oplossing:

Recht op een nieuw bakje file american

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dienne de Graaf