Klacht: Fietspomp na twee bandjes pompen stuk, maar geen garantie

op 30 september 2017 over Karwei in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij de vestiging Hendrik Ido Ambacht. Sta je daar met een splinternieuwe fietspomp die niks meer doet, moet er toch echt een bonnetje overlegd worden. Ik heb het ding maar achtergelaten en ben over de brug naar de Hornbach gereden om de rest van de boodschappen te doen. Iets wat ik vanaf nu standaard doe. Mij zien ze niet meer terug.

Gewenste Oplossing:

Inmiddels heb ik een fietspomp bij de fietsenwinkel gehaald. Dus vervangen heeft geen zin. Geld terug?

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Karwei

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Karwei nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Roelofg