Klacht: FedEx komt aflever afspraken niet na

op 14 december 2017 over FedEx in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

FedEx heeft mij vandaag opgelicht door mijn pakket niet af te leveren er staat duidelijk voor 18.00 uur word pakket bezorgd helaas hele dag voor niks thuis gezeten ! beste mensen neem geen FedEx maar ga naar TNT post die geeft namenlijk exact aan hoelaat de bezorger komt !

Gewenste Oplossing:

pakket moet alsnog zoals aangegeven bezorgd worden en niet dagen later !

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over FedEx

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over FedEx nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door el makhloufi