Klachten over Fashion Media Productions

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over Fashion Media Productions zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Fashion Media Productions in de categorie Kappers

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Weigering easyJet

Klacht van fons decor op 05 februari 2017 over Fashion Media Productions in de categorie Kappers

Mijn dochter zou 05-02-2017 naar Amsterdam vliegen voor vakantie. Maar is geweigerd, omdat ze geen begeleiding had. Mijn dochter is 17 jaar. En vliegt zonder problemen regelmatig alleen. Haar werd verteld dat er een nieuwe regeling sinds 15 jan van... Lees meer

Sieraden

Klacht van Claudia Bergman op 24 april 2015 over Fashion Media Productions in de categorie Kappers

Ik heb op vakantieveiligen shambala oorbellen & een ketting gewonnen/besteld. Nu heb ik deze ontvangen en is 1 van de achterkantjes van de oorbellen stuk voordat ik hem uberhaupt uit het plastic zakje heb gehaald. Lees meer