Klacht: fashion gift card

op 30 mei 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte Jumbo

Ik heb een klacht over de fashion gift card die ik probeerde te verzilveren. Echter ik kreeg steeds te horen dat deze niet geactiveerd was. Het blijkt namelijk dat er ook een fashion check bestaat die in heel veel winkels verzilverd kan worden.

Echter de fashion gift card die jullie uitgeven, is in Drenthe maar in twee plaatsen te besteden. Je kunt de card wel gebruiken in webshops, echter voor 15 euro valt dat heel erg tegen.

Mijn voorstel is deze card niet meer te verkopen. Ten eerste omdat deze verward wordt met de fashion check, en ten tweede omdat er in Drenthe maar 2 winkels zijn waar je hem kunt besteden en ten derde is het heel frustrerend dat je hem niet of nauwelijks kunt besteden. Ik heb het als heel ellendig ervaren en wilde hem weggooien.

Met vriendelijke groet

Familie Radix

Gewenste Oplossing:

Fashion gift card niet verkopen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door merelstraat18