Klacht: FALSE AANGIFTE DOOR FILIAAL MANAGER NIJMEGEN F.NUM:2038

op 23 augustus 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte mevrouw/Heer,
ik ben slachtoffer geworden van een strafbaar feit.wil ik daarvoor aangifte doen. ik was gisteren op 22 augustus 2017 bij Kruidvat Nijmegen. Filiaal manager heeft mij beschuldig met diefstal. volgens hem heb ik een zonnebril had in mijn tas gestopt. ik moest mij tas open maken voor controle in de winkel.later kwamen twee politie agenten bij. we hebben samen een andere kamer gegaan. ze hebben daar mij tas gecontroleerd. blijkbaar zat geen zonnebril in mijn tas.

Gewenste Oplossing:

verwacht een welgemeend excuses van uw medewerker en Kruidvat en wens in de toekomst absoluut niet op deze manier behandeld te worden. Ik wens dit voor alle klanten van Kruidvat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door R-26