Klacht: factuur van billink ontvangen van 99 euro

op 26 september 2017 over Natucap in de categorie Medische produkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kan mij herinneren dat ik een paar maanden geleden op internet iets zag van dit bedrijf. Ik vulde een paar velden in en had het formulier niet afgemaakt, dus niets besteld. Na 5 minuten werd ik gebeld door een meneer of ik iets wilde bestellen, ik zei dat ik geen belangstelling had en niets wilde bestellen. Daarna niets gehoord en ik krijg nu en factuur van billink over een bedrag van 99 euro. Ik heb trouwens ook helemaal niets ontvangen van dit bedrijf. Dit is toch wel heel erg brutaal en grove oplichting. Ik hoop dat dit opgelost kan worden.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag willen dat dit rechtgezet word

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Natucap

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Natucap nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ka11