Klacht: extra trekking

op 23 juli 2017 over Vriendenloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onlangs 2x 13.00 euro van mijn rekening afgeschreven voor een extra trekking . na mijn weten nooit toestemming gegeven. ik heb 2 loten eentje word elke maand afgeschreven 13.00 EURO en andere per kwartaal 39.00.EURO. Ik heb ook geen groot salaris. Maar als jullie extra trekkingen doen en het zomaar af gaan schrijven , en dan ook nog zeggen dat als ik het nog een keer terugboek dat ik niet meer mag deelnemen. nou bijdeze
beindig ik hier zelf mijn deelname wel .

Gewenste Oplossing:

Mij melden als ik mee wil doen aan een extra trekking zou wel zo netjes zijn geweest.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vriendenloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vriendenloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door zwarte heks