Klacht: extra kosten Factuur 9477586603

op 24 juni 2021 over Sixt in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo ik had een wagen gehuurd voor 145,95 euro voor 5 dagen, bij aankomst op bureau om de wagen op te halen, werd mij nog eens een kost van 250 aangerekend, er werd mij niet gezegd voor wat dit is, ik dacht voor de waarborg, maar dat bedrag werd gewoon van mijn visa kaart gehaald.
sorry maar dit is echt niet ok he? ik heb al zoveel auto’s gehuurd op vakantie bij zoveel verschillende bedrijven, het was de eerste keer bij sixt en waarschijnlijk ook de laatste keer, ik heb dit nog nooit meegemaakt en ik ben zeer teleurgesteld

Gewenste Oplossing:

het zou mooi zijn als ik mijn 250 eur terugkrijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sixt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sixt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MariamOchchan