Klacht: Extra koffe betellen

op 31 mei 2021 over Qatar Airways in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb gebeld over Extra Bageg met telefoonnummer 0031207941433 om 11 uur Smorging in Nederlands tijd maar ik kreeg iemand dat zij was helemaal niet in mensenlijk rechten ik verwacht heelmaal niet en zij was zo agressief en ik heb geen antwoorden gekregen van haar misschien jullie kunnen mij helpen met kopen van een extra koffer

Gewenste Oplossing:

als ik heb goed informatie een help over oplossen van mijn probleem

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qatar Airways

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qatar Airways nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door nasser12