Klacht: expessbestelling van trekstor tablet

op 14 augustus 2017 over Wordans in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 08-08 een express best gadaan bij Jordans maar tot op heden staat het nog als ready for shiping terwijl het met 24 uur bezorgd zou moeten zijn. Als ik het order id ( 1443890 ) en mijn e.mailadres invoerd is het nr niet bekend Ik heb ruim 18 euro verzkosten betaald maar zie bij de orderbevestigig ,,standrd shipping. Tel benaderen is lastig

Gewenste Oplossing:

Ik heb geen vertrouwen meer in deze zaak en wil mijn betaling teruggestort zien, temeer omdat ik vermoedt dat het rechtsteeks uit China vestuurd word.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wordans

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wordans nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sylvius