Klacht: Exorbitante prijs voor Rijst Vinegar ( sushi) van het merk Saitaku

AdaM198141 op 18 november 2022 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gister was ik bei de AH ,Helftheuvel Den Bosch en wilde een flesje van bovengenoemde rijst vinegar meenemen. De prijs € 5,95 maar nu voor maar € 4,95. Omdat ik deze vinegar regelmatig koop, vond ik die prijs exorbitant in vergelijk met eerder. Dus, ik heb hem laten staan. Vandaag kocht ik hem dan in mijn dagelijkse supermarkt voor €2,86. AH vraagt precies het dubbele. Hoe kan en mag dat?

AH , die zogenaamd op de kleintjes let, werkt alleen in zijn eigen portemonnee en maakt nu gretig gebruik van de alsmaar stijgende voedselprijzen , waarover de consument de overblik helemaal kwijt is en bovendien geen invloed kan uitoefenen. Ter goeder trouw doet de consument zijn boodschappen, maar wordt continu bedondert. Ik weet ook wel dat de prijsstijgingen te maken hebben met de energieprijzen etc.Maar dat moet geen reden zijn deze nijpende situatie te gebruiken om nog meer winst te maken over de rug van de consument
Uw bent niet de enige winkel die op een onethische manier gebruik maakt van de vooral in deze moeilijke en per dag veranderende situatie . Omdat ik een bewuste en e consument ben, zie ik waar consumenten belogen en betrogen worden.
Ik weet dat ik met mijn klacht AH niet zal wakker schudden, maar ik moest mijn ongenoegen wel even aan u kwijt. I. Mehlbaum

Gewenste Oplossing:

Die oplossing moet van u komen. Gewoon eerlijke prijzen hanteren en niet in moeilijke economische en financiële tijden stiekem nog meer winst over de rug van de consument te maken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AdaM198141