Klacht: Examen niet doorgegaan vanwege de sneeuw

op 13 december 2017 over CBR in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dinsdag 12 december zou ik om 09:00 af mogen rijden voor mijn rijbewijs. Echter werd ik een uur van te voren gebeld door mijn rij-instructeur dat het examen niet door ging. Ik ga voor de 3e keer afrijden en had een faalangst examen aangevraagd. Nu mag ik pas 18 januari weer afrijden. Ik heb al 2x ontzettende pech gehad en lang moeten wachten op een examen. Ook door de zomervakantie, waardoor ik meer als 2 maanden moest wachten. Vervolgens weer 2 maanden en nu weer 5 weken. Ik ben al bijna een jaar bezig met mijn rijbewijs. Ik vind dat het CBR voorrang moet geven op een examen en een vergoeding voor de extra rijlessen die ik nu moet nemen om mijn rij skills bij te houden

Gewenste Oplossing:

Een examen eerder en een vergoeding voor de extra rijlessen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CBR

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CBR nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nadinevs