Klacht: eten koud

op 13 juni 2016 over KFC in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb aangegeven dat ik mijn eten mee wilde nemen maar het kwam op een dienblad, toen zei ik dat ik het mee wilde nemen en ik gaf ook aan dat ze een bucket te weinig had ( want ik had er 2 besteld). Toen heeft ze er een bucket bij gepakt maar was een ander nummer (2575) wat op het karton stond dan ik want ik had 2607 ( zag ik later) De bucket met 2575 met kip was koud en de friet was ook koud terwijl als ik het anders mee naar huis neem het nog gewoon warm is.

Gewenste Oplossing:

Dat het personeel oplet wat ze mee geven en misschien betere leiding van hoger af want de keren dat ik er kom weten ze volgens mij maar amper wat ze doen.

Alle klachten die gemeld zijn door nagellak