Klacht: Eten in tas verboden mee te nemen

wermedino op 10 april 2018 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wou op lijn 88 stappen van 09.45 maar ik werd geweigerd door de buschauffeur. Ik mocht van hem geen Mac Donalds. (verpakt om mee te nemen in een zak van de Mac zelf) en op geborgen in mijn schooltas meenemen. Volgens hem mag er geen eten en drinken mee in de bus. Wel grappig dat dan al die 30 scholieren zonder eten de bus in zouden moeten. Ik zou graag mijn geld terug willen.

Gewenste Oplossing:

Kosten weggegooid eten compenseren

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 10 april 2018 om 11:53 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hallo wermedino,

Je melding hebben wij behandeld en beantwoord via je Twitter account. Zoals aangegeven is het niet toegestaan om sterk geurend etendrinken mee te nemen in de bus. De interpretatie van deze reisregel ligt bij de buschauffeur. Wanneer de chauffeur van mening is dat het meegenomen voorwerp overlast veroorzaakt dan kan deze je vragen om het voorwerp te verwijderen uit de bus. Excuses voor het ervaren ongemak.

Met vriendelijke groet,

Jan
Medewerker Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door wermedino