Klacht: Ergernis

op 08 oktober 2016 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Belachelijke service ns, Op 17 september kwam ik van Rijswijk naar schin op Geul. In Eindhoven tot Weert moest ik met de bus. Dat is geen probleem daar was ik op voorbereid, maar nu. Ik kwam in Weert aan na een prettige busreis. Hierna moest ik 100 meter lopen nog dat is ook te vergeven. Om 17:17 had ik de intercity verder naar Maastricht. Maar zoals ik al gewend ben in de ns elke keer vertrekt de intercity naar Maastricht net voor mijn neus terwijl ik rennend naar de trein ben gegaan. Dit vind ik echt belachelijk dat de trein niet even een minuut kan wachten op de bus omdat ik nu een half uur later op mijn afspraak kom terwijl op de reisplanner stond aangegeven dat ik de intercity makkelijk zou kunnen halen. Als je werkzaamheden plant, zorg er dan ook voor dat de omleiding met de bus aansluit op de volgende trein. Dit is niet de eerste keer dat deze fratsen voorkomen.

Gewenste Oplossing:

Als de NS terugkoppeling geeft over een oplossing hiervoor en het niet met een kort mailtje beantwoord met:

U geeft aan dat u moest wachten omdat de trein niet een minuut later vertrok. Dat is vervelend om te horen. Graag informeer ik u over het volgende.
Het kan voorkomen dat de trein niet wacht bij vertraging van een aansluitende trein. Dit is om de verspreiding van de vertraging binnen de dienstregeling te voorkomen. Desalniettemin is dit voor u erg vervelend.
Ik heb uw signaal geregistreerd en neergelegd bij de verantwoordelijke afdeling.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door NS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat NS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NS

Heeft op 25 oktober 2016 om 08:04 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste lezer,

Er is inmiddels contact opgenomen met de indiener van deze klacht. We hebben de klacht via onze reguliere kanalen opgepakt en beantwoord. Om deze reden ziet u de aangedragen oplossing hier niet terug. We begrijpen dat anderen mogelijk op zoek zijn naar een antwoord op dezelfde vraag of klacht. Mocht u eenzelfde vraag hebben of een klacht willen indienen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze Klantenservice zodat wij uw vragen alsnog kunnen beantwoorden.

Wij zijn dag en nacht te bereiken via Social Media (Twitter, Facebook) of via telefoonnummer 030-751 51 55. Tevens kunt u vragen per e-mail of brief indienen en via onze chat op www.ns.nl/klantenservice contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u bij vragen terecht op ons serviceforum via www.forum.ns.nl.

Met vriendelijke groet,
NS Klantenservice

Heeft op 26 oktober 2016 om 12:47 geantwoord

Er kan niet worden teruggekoppeld volgens NS. Laatst heb ik dit probleem nog een keer gehad dus er is niets veranderd ! Bedankt NS...

Alle klachten die gemeld zijn door Nick Vaessens