Klacht: er word geld afgeschreven van mijn prive rekening

op 08 oktober 2016 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

als reactie op een soortgelijke klacht van xanoniem wil ik graag reageren.
PayPal kan geld afboeken van uw prive rekening die gekoppeld is aan uw PayPal account op het moment dat er te weining geld op uw pp-account staat voor het gene u wil betalen. dit kan zijn door aankopen in een webshop of bv online games. het lijkt er op dat dit is gebeurt zonder uw medeweten. door iemand die bv toegang heeft op uw pc.

Gewenste Oplossing:

het is mij duidelijk. klacht opgelost

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door xenon gebruikers