Klachten over EP Beerepoot te Hoorn

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over EP Beerepoot te Hoorn zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van EP Beerepoot te Hoorn in de categorie Electronica Winkels - lokaal

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Espresso apparaat magimix

Klacht van op 16 januari 2017 over EP Beerepoot te Hoorn in de categorie Electronica Winkels - lokaal

Vorige week Vrijdag heb ik mijn espresso apparaat terug gehaald omdat,zoals de medewerker (Floris) mij telefonisch zei: ' Het apparaat heeft een breuk in de ring en daarom draait het piston zwaar of helemaal niet.We kunnen het opsturen naar de... Lees meer

2-2-2010 heb ik een koel vriecombinatie gekocht,maar na kort gebruik hield ik de deur van de vriezer in mijn handen,er is toen iemand bij geweest en heeft aan het pootje iets recht gebogen,waarschijnlijk gebeurd door het plaatsen,de man was heel... Lees meer