Klacht: Emmigeren naar het buitenland zonder mogelijkheid om op te zeggen

op 24 augustus 2016 over Telfort in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben geemmigreerd van NL naar Zweden. We zijn jaren goede klanten voor Telfort geweest, incl. internet, TV en mobiel etc. Maar nu blijkbaar het niet mogelijk is om onze mobiel abonnement op te zeggen na het emmigeren. Het is wel mogeijk bij andere suppliers, maar niet bij Telfort. Ondertussen heb ik al uitschrijvingsbewijs van onze gemeente per post verstuurd naar Telfort. Maar de mobiel contract loopt gewoon door. Het is wel mogelijk om af te kopen, maar dan moet ik toch iets betalen dat ik niet gebruik. Het is niet eerlijk. Telfort moet ook de regels aanpassen zoals zijn concurrenten en de marktsbehoeftes. Het is niet een goede manier om klanten zo te behandelen.

Gewenste Oplossing:

Graag wil ik mijn mobiele abonnement per direct opzeggen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Telfort

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Telfort nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jessie van Dort