Klacht: emails worden gewoon niet beantwoord

op 10 juli 2012 over Betapress in de categorie Tijdschriften

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een abbonnement op de glossy wat ik eigenlijk op wilde zeggen,maar toen viel de nieuwe acceptgiro voor de nieuwe periode binnen en toen heb ik een mailtje gestuurd om per direct op te zeggen.Volgens de site was er een bepaalde opzegtermijn en je zou het resterende abbonnementsgeld na 6 weken terug ontvangen.
Ik kreeg netjes een ontvangstbevestiging van mn mailtje en daarna hoorde ik niets meer ,heb wel voor de nieuwe periode betaald ,dus heb ik al meerdere mailtjes gestuurd met de vraag of het abbonnement opgezegd was en wanneer ik het resterende bedrag terug krijg maar je krijgt gewoon geen antwoord, en het tijdschrift heb ik ook nooit meer ontvangen.

Gewenste Oplossing:

het resterende bedrag terug

Alle klachten die gemeld zijn door sparkey1