Klacht: email adres wijziging

op 17 juli 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nu al meerdere keren geprobeerd mijn email te wijzigen maar het lukt op een of andere manier niet. heb het ook al via een nieuwe aanmelding van de nieuws brief geprobeerd maar ook die ontvang ik al lang niet meer heb een fotoboek bestelling gedaan maar kan het niet verzonden krijgen omdat mijn emailadres niet klopt bij jullie.
heb me al 3keer afgemeld en weer opnieuw aangemeld maar er veranderd al ruim 2jaar niks. krijg ook geen email voor de korting binnen groetje Louise Reumer

Gewenste Oplossing:

ben ik niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Louise Reumer