Klacht: Elvive Extraordinary Clay Spray Droogshampoo

op 18 oktober 2016 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb recentelijk bij de kruidvat de nieuwe lijn voor vet haar gekocht. De shampoo, conditioner en de droogshampoo. Ik heb de droogshampoo vanmorgen gebruikt omdat ik geen tijd had om te douchen, maar het maakte mijn haar alleen maar vetter dan het al was. Ik gooide het snel in mijn tas en heb op mijn werk nog een keer mijn haar ingesprayd. Het deed helemaal niets. Daarna nog een keer, ik heb het goed laten drogen, en zelfs een beetje met mijn haar geschud, maar ik zit nu op mijn werk met vet haar en een droogshampoo die niet werkt. Zelfs de ‘simpele’ van andrelon en een duurdere van ‘aussie’ werken altijd zonder problemen. Hoe kan dit en wat wordt er aan gedaan?

Gewenste Oplossing:

Vervangend product voor de droogshampoo leveren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Lisa1991R