Klacht: Elke ochtend zelfde liedje

op 10 oktober 2016 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Elke doordeweekseochtend stap ik in de trein van bergen op zoom naar dordrecht, en ook 75% van de keren komt de trein 5 minuten te laat op dordrecht aan, waardoor ik mijn overstap mis. Standaard vertraging? Verandr dan gewoon je tijden ns als je nie optijd kan rijden

Gewenste Oplossing:

Logisch, als de ns gewoon optijd is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Geoffreyvdlugt