Klacht: elke dag wordt ik gebeld

op 27 mei 2021 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

elke dag wordt ik gebeld door de Staatsloterij telefoonnr. 0031702185227, heb het nummer in mijn telefoon geblokkeerd, omdat als ik het in mijn bel me niet register zet dit niet werkt. Na een tijdje gebruiken ze weer een ander nummer, het lijkt wel stalken, vind het erg irritant. Dit gaat al tijden zo.

Gewenste Oplossing:

Dat ze mijn telefoonnr. uit hun systeem halen en ophouden met dat irritante bellen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jerry2019