Klacht: Eigen verklaring

op 11 juni 2018 over CBR in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ben al sinds februari jl bezig met het CBR na invulling van eigen verklaring. Diverse verklaring van reavidatie arts, neuroloog en keuring van CBR neuroloog nog niets. Mijn rijbewijs loopt 24 juni as af. Maar iedere keer krijg ik als antwoord dat er weer iets niet goed is ingevuld.

Gewenste Oplossing:

Als ik iets duidelijks te horen krijg of mijn rijbewijs verlengen of een rijtest.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CBR

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CBR nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Suze Tosun