Klacht: een van de 4 postcodes op zeggen

op 28 november 2016 over Postcode Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik probeerde een van de 4 postcodes op te zeggen ik had vanmorgen een nieuw adres aangemeld via internet dat ging enorm snel later wilde ik een een van de andere 4 adressen af melden per telefoon dat was me toch een ellende on voorstelbaar dat ging maar door en maar door om er af te komen om dat ratelde aan een stuk door om maar te zorgen dat je dat lot ook nog ging houden bij het onbeleefde af ik hou het nu netjes misselijkmakend was het en dan speel je mee zolang als het al bestaat

Gewenste Oplossing:

Ik ben het nu even kwijt en dat moest even die mensen voor de telefoon die moeten niet goed van zich zelf worden onbegrijpelijk

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Postcode Loterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Postcode Loterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door esteiw