Klacht: een pakket is niet toe gekomen ik wacht al 1 maand

op 20 juni 2018 over FedEx in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik wacht al 1 maand op mijn pakket,als ik bel wordt ik van de èène kant naar de andere gegooit ze gaan altijd treug bellen of maillen maar dat gebeurd niet .mijn vraag is krijg ik mijn geld treug het pakket is op een fout adres afgegeven mijn geduld geraakt op mvg weekers

Gewenste Oplossing:

als jullie in acktie gaan voor mij of minstens iets laten weten

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over FedEx

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over FedEx nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door weekers