Klacht: Een jupilerdop op de hertog jan flesje

op 21 juli 2017 over Hertog Jan in de categorie Bier

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedendag ik e van de week bij de jubo in zwolle een paar flesjes hertog jan gekocht endaar zat 1 flesje hertog jan bij met een jupilerdopje erop mijn vraag is hoe kan dit mijn vriend durfdehet flesje niet aan te breken om het noraal lekker op te drinken maar ik vind het wel want de dop zit er echt vast op graag wil ik hier antwoord op ibij voorbaad dank vriendelijke groet mevrouw eh de jong

Gewenste Oplossing:

Ik ben altijd erg tevreden over de hertog jan een zeer lekker biertje

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hertog Jan over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Liesbeth de jong