Klacht: Een chef beschuldigt mij voor iets wat ik niet heb gezegt

op 01 juni 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben vanochtent in jumbo op de stynlaan geweest komt er een chef naar mij toe en begint mij te beschuldigen dat ik tegen een andere mevrouw heb gezet dat als je op datum dingen pakt dat je het gratis krijgt ik heb helemaal niks tegen die mevrouw gezet ik stond gewoon mijn boodschappen te doen als het zo moet ben ik genijgt tegen andere mensen te zeggen dat als een hond behandeld wordt en dat je dan beter geen boodschappen kan doen bij de jumbo stynlaan het is gewoon een valse beschuldiging ik hoef dit niet te nemen ik ijs daarom ook een excuses . Berry spelers g-mail.com

Gewenste Oplossing:

Niet tevreden normaal gesproken heb niet problemen waarom vandaag wel

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bikkel12