Klacht: een bestelling,die ook geretouneerd moet worden niet ontvangen op de aangegeven datum!

op 03 oktober 2017 over Blokker in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

na een bestelling verleden week te hebben gedaan van 4ladekasten in de aanbieding van 50 euro heb ik de eerste 2 gisteren ontvangen,en gelijk retour gestuurd.Vandaag was de levering van de andere 2.Geen post nl gezien! heeft Blokker wel die andere opgestuurd?Ik hoef ze niet meer,maar ik wil wel graag mijn geld terug!Bij voorbaat dank voor het correct afhandelen van deze klacht.F.F.Melgert.

Gewenste Oplossing:

Na in gebreke te zijn Zou ik het fijn vinden,als Blokker dit wil oplossen,door mij mijn geld terug te geven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Blokker

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Blokker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door robroy66