Klacht: Een bedrag van bankrekening afgeschreven zonder mijn toestemming

op 11 juli 2017 over huurexpert.nl in de categorie Verhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er was een bedrag van 20 euro van bankrekening afgeschreven voor onbekende bestelling. Ik heb meerdere keren geprobeerd het contact met de klanten service opnemen (het is mogelijk alleen maar via email, ze hebben geen telefoonnummer), maar heb geen enkele reactie gekregen, compleet stilte. Ik vermoed dat dit bedrijf alleen geld kost zonder geen diensten te leveren.
Dit bedrijf moet worden gecontroleerd en waarschijnlijk geblokkeerd voor andere mensen om te vermijden hun geld te verliezen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil niet betalen voor iets die ik heb niet besteld - graag geld terug geven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over huurexpert.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over huurexpert.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Olena Voloshyna