Klachten over Edel Collecties te Bunschoten

Edel Collecties is een “ouderwetse” postzegel- en munthandel in de goede zin des woords. Ondanks alle moderne hulpmiddelen als computers en... Lees meer >

100% van alle klachten opgelost. Nog 45 klachten nodig voor een plaats in de categorie Postzegels en munten

100%
5 klachten gemeld
0 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
5 klachten opgelost
6.0 /10
9 stemmen
9

Tijdslijn

Herinnering

Klacht van op 14 april 2018 over Edel Collecties te Bunschoten in de categorie Postzegels en munten

Ik heb een herinnering van jullie gekregen over de betaling van een factuur nr:6770659. gold plated zilver dollar. Deze munt heb ik retour naar jullie gestuurd omdat ik deze al had. Ik heb alleen vergeten de factuur mee te sturen. Ik... Lees meer

Ik heb in 2016 een verzameling opgezegd, in 2017 nagebeld over de opzegging en bevestiging ontvangen. Tot mijn verbazing ontving ik vandaag weer een pakket. Heb deze direct retour gestuurd, en per mail en brief kenbaar gemaakt geen goederen of... Lees meer

GOEDENDAG geachten dec 2017 gratis elvis munt besteld was gratis aangeboden ter kennis making als evt nieuwe klant !? 26 jan 2018 herinnerings brief 11,90 euro te betalen!! dit is niet eerlijk klantonvriendelijk beleefd uitgedrukt sorry!! deze... Lees meer