Klachten over Edel Collecties te Bunschoten

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Edel Collecties te Bunschoten zijn gemeld. Lees meer >

53% van alle klachten opgelost. Nog 35 klachten nodig voor een plaats in de categorie Postzegels en munten

53%
15 klachten gemeld
1 openstaande klachten
6 klachten in behandeling
8 klachten opgelost
6.2 /10
6 stemmen
6

Tijdslijn

in week 3 van 2018 kreeg ik een zending via DHL van de edelcollectie postzegels. Die heb ik geweigerd omdat ik deze niet heb besteld. DHL heeft ze mee terug genomen maar tot mijn verbazing zie ik dat het bedrag 34,90... Lees meer

ik heb deze munt 1.5 week geleden besteld en meteen een mail gestuurd of ik nu ergens aanvast zit behalve deze munt. Geen reactie. nog een keer mail gestuurd hoe of wat nog geen reactie. via hun site een klacht in gediend hoe... Lees meer

Toezenden van penningen waarvan ik aangegeven heb geen prijs meer op te stellen.Toezenden van postzegels die ik niet besteld heb plus rekening sturen naar de bank.Telefoneren of e mail sturen helpt niet.2 x door edel collecties opgebeld over artikelen die... Lees meer

niet na komen van afspraken

Klacht van op 17 juni 2017 over Edel Collecties te Bunschoten in de categorie Postzegels en munten

Begon in september 2016. Kreeg op gegeven moment 4 munten per maand. Heb email gestuurt dat ik wilde stoppen, werd niet op gereageert. Tel gepleegd of mailtje was aangekomen. Kreeg bevestiging. Later een brief gregen of ik niet toch wilde doorgaan... Lees meer

Ik krijg steeds munten toegestuurd die ik niet heb besteld daar ben ik niet van gediend.Ik heb hier vele malen over opgebeld maar er word niet naar je geluisterd ik had vandaag ook weer ene Desire van de klantene vice... Lees meer