Klacht: Dyson herstel

Berkant.68 op 25 mei 2024 over Dyson in de categorie Electronica - Stofzuigers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer/mevrouw,

Ik schrijf u om mijn ernstige ontevredenheid te uiten over de afhandeling van de reparatie van mijn Dyson luchtreiniger. Het is inmiddels vier weken geleden dat ik het apparaat heb geretourneerd voor herstel. Bij het retour zenden van het apparaat werd mij toegezegd dat ik het toestel binnen 10 werkdagen terug zou ontvangen. Echter, na herhaaldelijk contact met zowel de klantenservice als de technische afdeling, krijg ik telkens hetzelfde antwoord: er wordt geen oplossing geboden en men moet wachten.

Dit is voor mij niet acceptabel. Ik ben een trouwe klant en verwacht een veel hogere mate van service en professionaliteit van een gerenommeerd bedrijf als Dyson. Het feit dat ik steeds hetzelfde antwoord krijg zonder enige concrete oplossing of tijdsindicatie, getuigt van een gebrek aan respect voor de klant en een tekortkoming in uw serviceproces.

Ik verzoek u dan ook dringend om deze kwestie met de hoogste prioriteit te behandelen en mij onmiddellijk een update te geven over de status van mijn reparatie. Bovendien verwacht ik dat u maatregelen treft om te voorkomen dat dergelijke situaties in de toekomst opnieuw voorkomen.

Graag hoor ik binnen twee werkdagen van u met een concrete oplossing en een exacte datum waarop ik mijn luchtreiniger retour kan verwachten.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Gewenste Oplossing:

Een nieuwe opsturen als het zo lang gaat duren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Er is een nieuwe brief gegenereerd voor de klacht over Dyson
Download hier uw brief

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dyson

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dyson nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Berkant.68