Klacht: Duure doos body pad gekocht op huishoudbeurs

op 24 februari 2018 over Allure Kristalpad in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo mijn dochter heeft z,n beauty pad gekocht op de huishoudbeurs voor 35 euro en wat zit er in de doos alleen de blauwe grote pad en verder niks teweil er op de doos staat wat er in zit. Er moet in zitten 1 blauwe waar 4x grijze die je er op plakt. En een kleine blauwe voor je gezicht en 4x grijze die je er op plakt.en dat zit er niet in allen maar de grote blauwe en verder niks. Mijn dochter is gewoon belazert en om even terug naar de huishoudbeurs kan ook niet . Mijn dochter heeft haar beetje geld wat ze heeft er in gestopt.en weg geld. Ze is best wel sneu. Hoe kan ik het bedrijf benaderen zo dat ze toch nog een volledig verpakking krijgt.

Gewenste Oplossing:

Ben tevreden dat mijn dochter het.volledig pakket heeft. 35 euro is een hoop geld

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Allure Kristalpad

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Allure Kristalpad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Xanray